תפריט ערב

לחמים

 

בייגלה ירושלמי…………………………………………………23

מוגש לצד זעתר יבש, שמן זית וסומק

 

לחמי מחמצת……………………………………………………27

לחמי מחמצת ושיפון מוגשים לצד איולי פפריקה מעושנת

 

קובנה……………………………………………………………..29

לחם תימני מסורתי לצד סלסלת עגבניות וצ'ילי חריף

מנות ראשונות

טבולה לומינה סטייל…………..………………………..………59

סלט של חיטה, חמוציות, שברי קשיו עם שאטה, פיתה קראנץ' וסוכר. סלטון של עלי סלרי, פטרוזיליה, נענע, כוסברה, אורגנו ולימון כבוש.

 

סלט סלקים……………………………………………………..69/89

סלקים מסולסלים, ספריבס עגל חלב קריספי, אנדיב, סלנובה, חמוציות זרש, משמש אוזבקי, אגוזי מלך, ג'ינג'ר, קינואה שחורה וויניגרט עוקצני.

 

סלט פפאיה……………………………………………………79/109

לברק גריל, פפאיה ירוקה חיה, כרוב לבן, מלפפון, בוטנים, עגבניות שרי, שעועית ירוקה, צ'ילי אדום, כוסברה טרייה וויניגרט דגים וסוכר דקלים.

 

ברוסקטת ים……………………..……………………..……..73

דג לבן עונתי על ברוסקטה, קרם לימה ועגבניות, חציל מטוגן, סלסת עלים ירוקים. סלט של שומר, שקדים ירוקים, פומלות ונענע.

 

קרפצ'יו בניחוח גלילי………………………………………….91

קרפצ'יו של חציל בלאדי, סילאן, טחינה גולמית, לימון פרסי, פיסטוקים קלויים וקרפצ'יו עגל.

 

קרפצ'יו ים אסייתי……….……………………………………..97

דג לבן, שמן עלי בזיליקום, שעועית ירוקה. רביולי קולורבי במילוי מנגו, נקטרינות ומשמש אוזבקי. קפיר ליים, זסט ליים.

 

ויטלו טונטו……………..…………………….………………….97

סשימי טונה, איולי טונה, אנשובי, צלפים, קוביות תפוח אדמה, ביצת שליו קשה.

 

מנות ביניים

 

עטייף…………………………………………………..……….……….…53

בשר טלה טחון עם בצל ותבלינים חמים, סלטון שרי ערבה וטחינה לבנה

 

קרפ הונגרי………………………………………………………………..69

ראגו זנב שור, תפוחי עץ בקרמל וניל, שזיפים מעושנים, פטריות שימאג'י בציר יין ואגוזי פקאן מתובלים.

 

ערייס…………………………….…………………….……………….….77

פיתות במילוי בשר אנטריקוט קצוץ בתיבול של צנוברים, בצל מקורמל, בהרט וכמון, חציל ומטוגן ועמבה פטרוזיליה. טחינה וסלטון של פלפל טינקרבל, שומר, צ'ילי ירוק, כמון ולימון כבוש.

 

פיש אנד צ'יפס……………………………………………………………87

נתחי בר ים מטוגנים בבלילת בירה, רמולד כרוב כבוש ותפוצ'יפס בייתי מעושן.

 

מנות עיקריות

 

המבורגר אנטריקוט…………………………..……………..107

לחמנייה, איולי שאטה, ביצת עין, פטריות ירדן צלויות, בצל גריל, צ'יפס פוטטו,  שבבי בטטה, סלטון של סלנובה ועגבניות שרי.

 

מלזיה……………………………………………………….93/119

נתחי בר ים/עוף מטוגנים ב"חריימה" קארי אדום, חלב קוקוס, למון גראס, חציל בטמפורה, בוטנים וכוסברה מוגש לצד אורז מאודה וקוקוס.

 

פילה לברק…………………………………………………….125

קרם חציל לבן, תבשיל חיטה מעושנת, ירוקים של אביב, שקדים מולבנים, ג'ינג'ר, קולי פטרוזיליה וויניגרט צ'יפוטלה.

 

מחבת מרקש………………………………………………….137

שוק אווז קונפי ב"ראס אל חנות", קוסקוס, טרשי דלעת וחציל, סלרי, חומוס ספרדי, צנוברים, משמש אוזבקי, ציר ציידים ופטרוזיליה.

 

ספריבס טלה אביבי………………………………………….177

גלייז של תפוזים, דבש וסילאן, בטטות אפויות וצ'יפס קוקוס.

 

לילות קיץ באיסטנבול……………..……………………...239

פילה עגל באבקת קפה, פרפה כבד אווז, תפוח עץ גריל ומייפל, קורמוסקי תמר במילוי חזה אווז ובצל מקורמל, שאלוט, כרישה, פולי קקאו,אבקת טחינה, קרם מלבי וטחינת פיסטוק

 

עגל קונפי……………..……………………………………...221

פילה עגלה, ירקות קונפי, קרם שום, פטריות אדמה ושמן עשבים.